Mijn geheimen

AFTER WEDDING SHOOT

Meer en meer kiezen pas gehuwden voor een fotoshoot nadien.

De dag zelf maken we natuurlijk ook wel mooie trouwfoto's indien het draaiboek het toelaat, maar een after wedding shoot heeft veel voordelen. Zo kunnen we naar speciale locaties die de dag zelf niet mogelijk zijn. Zo moeten we niet op ons uuwerk kijken en kan alles op een ontspannen mannier verlopen en kunnen we werken tijdens het gouden uur. Niks dan voordelen dus... Ondek in deze video hoe een after wedding shoot er aan toe gaat.

Met een minimum aan flitsmateriaal.

Als je modelfotografie wil combineren met een landschap kom je soms op plaatsen waar het niet handig is om met veel materiaal ter plaatste te geraken. Dit is het geval in Cap Gris Nez waar je over rotsen moet klimmen om een mooie plaats te vinden. Dan moet je als fotograaf met heel weinig en licht materiaal aan de slag kunnen gaan. In deze film ontdek je met hoe weinig materiaal deze foto's gemaakt zijn.

ORIGINELE COMMUNIEFOTO'S MAKEN

 

Ontdek hoe het in zijn werk gaat om van verschillende foto's een leuke speelse originele communiefoto te maken met behulp van een studioflits, een beweegbare zwembadbodem en fotomateriaal.

What holds the keys

to express unspeakable

beauty ?

Ontdek in deze leuke video hoe wij onze startrails foto's maken.

 

De locatie is heiligenblut in Oostenrijk. En het materiaal die ik daarvoor gebruikte is een D3 van nikon, een statief en een draadontspanner. Veel kijkplezier !

 

Copyright @ All Rights Reserved