Mijn geheimen

Hulp nodig bij het opstellen van uw draaiboek of planning? 


Hoe begin ik aan mijn draaiboek ? Hoeveel tijd moet ik rekenen voor de opmaak ? Wat moet er allemaal in mijn planning staan ? Hoeveel tijd moet ik voorzien voor de fotoshoot ? ... Zijn maar enkele vragen die ik regelmatig krijg. Om jullie zo goed mogelijk te helpen waar ik kan, heb ik alle tips op een pagina ( klik hier ) gezet. Veel plezier ermee !




Huwelijk tips: 


Weinig inspiratie waar je een locatie moet vinden om de trouwfoto's te maken? Beetje moeilijk om een mooie binnenlocatie voor jullie huwelijksfoto's te vinden ? Kijk even naar mijn tips ( klik hier ) en laat mij je helpen bij het vinden van een mooie locatie voor uw trouwfoto's. 

AFTER WEDDING SHOOT

Meer en meer kiezen pas gehuwden voor een fotoshoot nadien.

De dag zelf maken we natuurlijk ook wel mooie trouwfoto's indien het draaiboek het toelaat, maar een after wedding shoot heeft veel voordelen. Zo kunnen we naar speciale locaties die de dag zelf niet mogelijk zijn. Zo moeten we niet op ons uuwerk kijken en kan alles op een ontspannen mannier verlopen en kunnen we werken tijdens het gouden uur. Niks dan voordelen dus... Ondek in deze video hoe een after wedding shoot er aan toe gaat.

AFTER WEDDING SHOOT 

De Vlaamse Ardennen is een heel mooie streek in Vlaanderen. Ideaal om huwelijksfoto's te maken. Als extra kregen we dit jaar een klaproosveld, de ideale locatie om trouwfoto's te maken.

Onderwater huwelijksfoto's 

Deze zomer had ik ongelooflijk veel geluk om mijn creatititeit als huwelijksfotograaf kwijt te kunnen met de onderwaterfotos. Ontdek hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij zo'n een shoot


Met een minimum aan flitsmateriaal.

Als je modelfotografie wil combineren met een landschap kom je soms op plaatsen waar het niet handig is om met veel materiaal ter plaatste te geraken. Dit is het geval in Cap Gris Nez waar je over rotsen moet klimmen om een mooie plaats te vinden. Dan moet je als fotograaf met heel weinig en licht materiaal aan de slag kunnen gaan. In deze film ontdek je met hoe weinig materiaal deze foto's gemaakt zijn.

Een tijdje geleden had ik de eer en het genoegen om met de beste Belgische vuurspuwers te mogen samenwerken. Een oude kerk was het decor van onze fotoshoot.Met een hele hoop flitsmateriaal van Godox ( Godox AD200, godox AD600bm softboxen, enz... ) en gewapend met de nikon D850 gingen we de strijd aan.

Ontdek er alles over in deze film

ORIGINELE COMMUNIEFOTO'S MAKEN


Ontdek hoe het in zijn werk gaat om van verschillende foto's een leuke speelse originele communiefoto te maken met behulp van een studioflits, een beweegbare zwembadbodem en fotomateriaal.

Ontdek in deze leuke video hoe wij onze startrails foto's  maken.


De locatie is heiligenblut in Oostenrijk. En het materiaal die ik daarvoor gebruikte is een D3 van nikon, een statief en een draadontspanner. Veel kijkplezier !


Verschillende prachtige fotolocaties gebundeld in één filmke op een eiland in het noorden van Noorwegen. Hier ontdek je niet alleen de namen van de locatie maar ook de gps coordinaten van de locatie op Senja. 

What holds the keys

to express unspeakable

beauty ?

Copyright @ All Rights Reserved