Boudoir

BOUDOIR FOTOSHOOT
Verwen jezelf met een boudoirfotoshoot of verras je vriend, verloofde of man met mooie, sexy boudoirfoto's van jezelf.

Boudoirfoto’s zijn meer dan foto’s met je mooiste lingerie aan. Ze brengen hulde aan de vrouw die je bent: gewoon jij op je mooist, en op en top vrouwelijk! De ideale maten bezitten is niet nodig! Boudoir fotografie benadrukt net je mooiste kanten en geeft je zelfvertrouwen een boost! Ik doe er ook alles aan om je op je gemak te stellen en samen mooie foto's te maken.


Wat is nu eigenlijk een boudoirshoot?

Een boudoir fotoshoot is een sexy fotoshoot in een mooi ingerichte kamer. Voorzie je dus zeker van uw mooiste lingerie, denk daarbij aan verschillende kleuren. 


Wat kost een boudoir shoot ?

Dat kost 121€ ( btw incl. ) en daarvoor krijg je 10 perfect bewerkte foto's toegezonden via wetransfer in hoge resolutie.

Let wel : indien je aan andere locatie wenst dan de door mij ingerichte kamer. Dan is deze niet in de prijs inbegrepen. 


foto's op canvas kosten :

20 cm X 30 cm = 23€

40 cm X 60 cm = 40€

60 cm X 90 cm = 60€

90 cm X 120 cm = 103€Hoe gaat een boudoirfotoshoot in zijn werk ?

Je neemt contact op en we zoeken samen een datum en we bespreken de foto's die je graag zou willen. Stuur dus gerust een paar voorbeeldfoto's door of print ze af en neem ze mee op uw gsm. Deze bekijken we dan samen voor de fotoshoot. De fotoshoot gaat door in Terbeke 25, 9680 Maarkedal, in een speciaal ingerichte kamer bij mij thuis. We moeten dus niet naar een of ander hotel waar we een kamer we moeten huren. Indien je wel een andere locatie wil, kan dat maar deze zit niet in de prijs inbegrepen van de boudoirshoot. 


Hoe zit het met de make-up ?

Je kan de make-up zelf doen, of je kan het laten doen door een visagiste. Indien je wenst dat uw haar opgestoken zal worden tijdens de shoot kan je eerst bij de kapster gaan, of kan je iemand laten komen. 

Hou er rekening mee dat de visagie en de kapster niet in mijn prijs inbegrepen zit. Hier in de buurt zitten wel een paar mensen waarmee ik samenwerk die je kunnen helpen.  


Ik ben nogal een verlegen persoon, is dat geen probleem ?

Nee hoor, nog voor de shoot tijdens de make-up stel ik je volledig op jouw gemak. Tegen dat we aan de boudoir fotoshoot starten ben je die zenuwen al lang vergeten. We bespreken voor de fotoshoot wat je wil en wat kan. En je doet enkel waar je je goed bij zal voelen. Als je u nog meer op uw gemak zou voelen met een vriendin erbij, mag je ook een vriendin meebrengen naar de shoot. 


Wat moet ik mee brengen qua kledij ?

Breng lingerie, babydollekes, nachthemdjes, en een hemd van jouw vriend mee. Breng alles mee waarin je je op jouw gemak voelt, maar let er op dat je lingerie niet te veel spant. Anders gaat deze in je huid trekken en dat is niet zo flatterend ;-) Breng zeker ook een badjas mee voor tussendoor even aan te doen. 

Verschillende mooie schoenen mogen ook. Voorzie u van voldoende lingerie en kledij. Beter te veel, dan te weinig, zodat we kunnen kiezen qua kleur en wat best bij de foto past. 


Ik heb geen ervaring voor de lens, is dat een probleem?

Nee hoor, natuurlijk niet, het is mijn taak om je hierin zo goed mogelijk te begeleiden en je te helpen. Ik help je met de poses en stuur je aan. Maak je daar maar geen zorgen in, dat is mijn taak. 

BOUDOIR

Vragen ?

Neem contact op en bestook mij met al uw vragen, ik neem zo spoedig mogelijk terug contact op.