Contact
 
 
 
 
Telefoon+32475540568

VRAGEN / CONTACT


Spreekt mijn  stijl van fotograferen jullie aan of overwegen jullie met mij samen te werken? Ik  verheug mij reeds  op een eventuele samenwerking en wil jullie graag ontmoeten!


Ontvang je graag een vrijblijvende offerte ? Neem contact op laat mij weten hoelang je ong gebruik zou willen maken van mijn diensten als fotograaf en ik stuur je zo snel mogelijk een offerte via mail.


Hebben jullie een vraag of willen jullie weten of ik  beschikbaar ben voor jullie huwelijk?  Stuur  dan gerust een mail naar :


info@lieven-lens.beAdres : 

Ik woon in 9681 Maarkedal, Terbeke 25 ( Oost Vlaanderen ) tussen Ronse - Oudenaarde - Brakel - Kluisbergen - Avelgem - Geraardsbergen. Let wel : Mijn woning is niet zichtbaar vanaf de straat en de gps en/of Googel maps geeft mijn huisnr verkeerd aan. Als je de gps volgt kom je in een weide uit :-) ( wat zijn de Vlaamse Ardennen leuk he ). Geef daarom TERBEKE nr 27 in de gps. Rij de parking op van het cafetaria in de richting van de vijvers. NEGEER het bordje studio, want anders zit je in de studio. Rij door het hekken, en volg het baantje tot aan mijn huis. Daar de trappen op en kloppen. 


Studio: 

Als fotograaf heb ik ook een studio. 

Deze is gelegen in Terbeke 27, 9681 Maarkedal, aan de onderkant van het gebouw. Parkeer je daar ergens waar je plaats vind en kom binnen ( zonder kloppen ) langs de dubbele bruine deur. 


Bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor uw huwelijksdag? Ik begrijp we hoe belangrijk het is om de kostbare momenten van uw speciale dag vast te leggen. Wij bieden een gratis en vrijblijvende offerte aan voor verloofde koppels die graag een professionele fotograaf willen inhuren voor hun huwelijk. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creƫren van blijvende herinneringen die u voor altijd zult koesteren.Laat mij weten hoelang je ong gebruik zou willen maken van mijn dinest als fotograaf en ik stuur je een vrijblijvende offertetrouwfoto's in Gent
Bruid
Bruidsmeisjes

Met een oog voor detail en een creatieve aanpak leveren wij foto's die de ware essentie van uw liefde en geluk vastleggen. Of u nu een intieme ceremonie of een grootschalige viering plant, wij zorgen ervoor dat elk moment uniek en onvergetelijk is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij garanderen dat u versteld zult staan van het resultaat.