Contact
 
 
 
 

VRAGEN / CONTACT


Spreekt mijn  stijl van fotograferen jullie aan of overwegen jullie met mij samen te werken? Ik  verheug mij reeds  op een eventuele samenwerking en wil jullie graag ontmoeten!


Hebben jullie een vraag of willen jullie weten of ik  beschikbaar ben voor jullie huwelijk?  Stuur  dan gerust een mail    naar : info@lieven-lens.be

Telefoon+32475540568

Adres : 

Ik woon in 9681 Maarkedal, Terbeke 25 ( Oost Vlaanderen ) tussen Ronse - Oudenaarde - Brakel - Kluisbergen - Avelgem - Geraardsbergen. Let wel : Mijn woning is niet zichtbaar vanaf de straat en de gps en/of Googel maps geeft mijn huisnr verkeerd aan. Als je de gps volgt kom je in een weide uit :-) ( wat zijn de Vlaamse Ardennen leuk he ). Geef daarom TERBEKE nr 27 in de gps. Rij de parking op van het cafetaria in de richting van de vijvers. NEGEER het bordje studio, want anders zit je in de studio. Rij door het hekken, en volg het baantje tot aan mijn huis. Daar de trappen op en kloppen. 


Studio: 

Als fotograaf heb ik ook een studio. 

Deze is gelegen in Terbeke 27, 9681 Maarkedal, aan de onderkant van het gebouw. Parkeer je daar ergens waar je plaats vind en kom binnen ( zonder kloppen ) langs de dubbele bruine deur. 


+32475540568