Boudoir

BOUDOIR FOTOSHOOT
Verwen jezelf met een boudoirfotoshoot of verras je vriend, verloofde of man met mooie, sexy boudoirfoto's van jezelf.


Boudoirfoto’s zijn meer dan foto’s met je mooiste lingerie aan. Ze brengen hulde aan de vrouw die je bent: gewoon jij op je mooist, en op en top vrouwelijk! De ideale maten bezitten is niet nodig! Boudoir fotografie benadrukt net je mooiste kanten en geeft je zelfvertrouwen een boost! Ik doe er ook alles aan om je op je gemak te stellen en samen mooie foto's te maken.


Wat is nu eigenlijk een boudoirshoot?

Een boudoir fotoshoot is een sexy fotoshoot in een mooi ingerichte kamer. Voorzie je dus zeker van uw mooiste lingerie, denk daarbij aan verschillende kleuren. Breng niet alleen lingerie mee naar de fotoshoot, denk ook aan hakken, hemd van uw vriend/man, losse trui, accessoires, enz... 


Wat kost een boudoir shoot ?

Dat kost 150€ ( btw incl. ) en daarvoor krijg je 10 perfect bewerkte foto's toegezonden via wetransfer in hoge resolutie.

Let wel : indien je een andere locatie wenst dan de door mij ingerichte kamer. Dan is deze niet in de prijs inbegrepen. Indien je meer dan bewerkte 10 foto's wenst te ontvangen dan kan dat tegen 10€ per foto. 


foto's op canvas kosten :

20 cm X 30 cm = 23€

40 cm X 60 cm = 40€

60 cm X 90 cm = 60€

90 cm X 120 cm = 103€Hoe gaat een boudoirfotoshoot in zijn werk ?

Je neemt contact op en we zoeken samen een datum en we bespreken de foto's die je graag zou willen. Stuur dus gerust een paar voorbeeldfoto's door of print ze af of neem ze mee op uw gsm. Deze bekijken we dan samen voor de fotoshoot. De fotoshoot gaat door in Terbeke 25, 9680 Maarkedal, in een speciaal ingerichte kamer bij mij thuis. We moeten dus niet naar een of ander hotel waar we een kamer we moeten huren. Indien je wel een andere locatie wil, kan dat maar deze zit niet in de prijs inbegrepen van de boudoirshoot. 


Hoe zit het met de make-up ?

Je kan de make-up zelf doen, of je kan het laten doen door een visagiste ( bij mij of bij de visagiste thuis ). Indien je wenst dat uw haar opgestoken zal worden tijdens de shoot kan je eerst bij de kapster gaan.

Hou er rekening mee dat de visagie en de kapster niet in mijn prijs inbegrepen zit. Hier in de buurt zitten wel een paar mensen waarmee ik samenwerk die je kunnen helpen.  


Ik ben nogal een verlegen persoon, is dat geen probleem ?

Nee hoor, nog voor de shoot tijdens de make-up stel ik je volledig op jouw gemak. Tegen dat we aan de boudoir fotoshoot starten ben je die zenuwen al lang vergeten en ben je klaar om heel mooie foto's te maken. We bespreken voor de fotoshoot wat je wil en wat kan. En je doet enkel waar je je goed bij zal voelen. Als je u nog meer op uw gemak zou voelen met een vriendin erbij, mag je zeker ook een vriendin meebrengen naar de shoot. Tijdens de fotoshoot zelf help ik je zo goed mogelijk met de poses.


Wat moet ik mee brengen qua kledij ?

Breng lingerie, babydollekes, nachthemdjes, en een hemd van jouw vriend mee. Breng alles mee waarin je je op jouw gemak voelt. Breng zeker ook een badjas mee voor tussendoor even aan te doen. Verschillende mooie schoenen mogen ook. Voorzie u van voldoende lingerie en kledij. Beter te veel, dan te weinig, zodat we kunnen kiezen qua kleur en wat best bij de foto past. 


Ik heb geen ervaring voor de lens, is dat een probleem?

Natuurlijk niet, het is mijn taak om je hierin zo goed mogelijk te helpen. Ik help je met de poses en stuur je aan waar nodig. Maak je daar maar geen zorgen over.


Waar gaat de fotoshoot door ? 

Meestal gaat de fotoshoot bij mij thuis ( Oost Vlaanderen, Maarkedal, Terbeke 25 ) door, in een speciaal ingerichte kamer met een mooi hemelbed voor boudoir foto's. Maar de foto's kunnen ook gemaakt worden op een door u gekozen locatie. Bv, bij u thuis of op een hotelkamer. LET WEL, de huur voor een hotelkamer zit niet in mijn prijs inbegrepen. 


Hoe kan ik een boudoir fotoshoot boeken?

Je laat een berichtje na in mijn mailbox, We bespreken de foto's die je graag zou willen, we zoeken een datum en de fotoshoot staat vast. Zo eenvoudig. 


Ik heb niet het perfecte lichaam, is dat een probleem?

Dat is zeker GEEN probleem, we bespreken op voorhand of er zaken zijn die je liever niet ziet op de foto. En ik help je bij het aannemen van een pose zodat er niks op de foto staat die niet mooi is.


Hoeveel tijd neemt een boudouirshoot in beslag ?

Dat is een moeilijke vraag. Ik werk niet per uur en ik kijk niet op mijn uurwerk. We fotograferen tot wanneer we voelen dat alle mogelijkheden uitgeput zijn. Dat kan 2 of 3u ( of langer ) duren. Zorg er voor dat je tijd hebt zodat we onspannen kunnen fotograferen. Zo kan je zoveel setjes wisselen als je zelf wil. Wil iemand een pauze pakken dan zetten we ons en drinken we iets... ( Neem gerust een badjas mee om aan te doen tijdens de pauze ).


Heb je nog een tip voor mij ?

Jazeker ! tip 1 ) Doe geen kledij aan die in uw huid trekt met elastieken of spannende kledij om naar de shoot te komen. Wanneer je bv kousen aandoet die spannen dan laten die een afdruk na in uw huid en dat is niet mooi op de foto. 

Tip 2 ) Breng geen lingerie mee die te klein is. De elastiek trekt dan in uw huid, en dat is ook niet zo mooi. 


Hoeveel foto's krijg ik ong ? 

Je krijgt minstens 10 perfect bewerkte foto's. Meer dan 10 foto's is mogelijk. De meerkost per foto is 10€. We kunnen de selectie voor de bewerkte foto's samen maken, ik kan ze alleen maken of jij kan ze alleen kiezen. Dan stuur ik alle foto's onbewerkt door via wetransfer en jij kan ze van thuis kiezen. Geeft mij de nummers van de foto's, en die bewerk ik dan. 


Mag mijn vriend/man aanwezig zijn tijdens de sessie ? 

Als jij dat graag wil mag dat zeker. Je mag ook een vriendin meebrengen als je dat wenst. Tijdens de shoot werk ik alleen, dan is er niemand anders aanwezig behalve de persoon die jij mee brengt.


Waar kan ik mij omkleden ?

Je kan uw kledij/lingerie op de tafel in de dressing leggen waar je u rustig kan omkleden. 


 
 
 
 

Vragen ?

Neem contact op en bestook mij met al uw vragen, ik neem zo spoedig mogelijk terug contact op. 


info@lieven-lens.be

BOUDOIR fotograaf