About

Fotograaf in

Oost Vlaanderen

fotograaf uit oost Vlaanderen

Lieven Vandergheynst 

Terbeke 25

9681 Maarkedal 

btw nr BE0862.951.788

Mail: info@lieven-lens.be

Tel 0475/540568


Fotografie is meer dan een beroep. Het is een manier van leven geworden. Ik ben een van de gelukkigen die van zijn hobby zijn beroep kon maken. Reeds meer dan 18 jaar gepassioneerd door licht, sluitertijden en diafragma's en alles wat met fotografie te maken heeft. Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van huwelijken, trouws , comerciele opdrachten, modellen en landschappen. Als ik niet aan het fotograferen ben kan je mij meestal vinden in Maarkedal tussen Ronse, Oudenaarde en Brakel, en in het hartje van de vlaamse ardennen. 

Op sociale media kan je mij ook wel tegenkomen op bv facebook en instagram. Een vind ik leuk op mijn pagina appricieer ik ten zeerste. Ook op instagram kan je mij volgen.

Naast beroepsfotograaf ben ik in mijn weinige vrije tijd ook lid van fotoclub focus Geraardsbergen waar we met gelijkgestemden hele avonden over fotografie bezig zijn en ondertussen een kriekje dringken. Daarnaast dans ik salsa, bachata, merengue en hou ik van reizen, duiken en snowboardenn. 


07/08/22: Jessica & Aljosja vierden hun 5 jarig huwelijk door nog eens een fotoshoot in het gouden uur te doen. Toen we om 19.00 u aan de fonteintjes aankwamen zat de zon nog redelijk hoog maar het zag er toen al naar uit dat we een heel mooie zonsondergang zouden hebben :-)


06/08/22: Een After wedding shoot op de plaats waar je elkaar hebt leren kennen... Hoe leuk is dat niet ? Vooral als het in Zottegem is op Dance D-Vision

30/07/22: Zaterdag beloofden Leen en Laurens elkaar eeuwige trouw in Zottegem

Neem ook zeker en vast een kijkje naar :

Fire & Light artist: www.julia-art.be

Couture EVA Turcksin www.coutureevaturcksin.be

Dj Benny www.djbenny.be

Camping : www.visvijvers-nukerke.be

Handgemaakte juwelen : www.lola-et-vie.com

haar en make-up : www.hairandbeautybymallaury.be