About

Fotograaf in

Oost Vlaanderen

fotograaf uit oost Vlaanderen

Lieven Vandergheynst 

Terbeke 25

9681 Maarkedal 

btw nr BE0862.951.788

Mail: info@lieven-lens.be

Tel 0475/540568


Fotografie is meer dan een beroep. Het is een manier van leven geworden. Ik ben een van de gelukkigen die van zijn hobby zijn beroep kon maken. Reeds meer dan 18 jaar gepassioneerd door licht, sluitertijden en diafragma's en alles wat met fotografie te maken heeft. Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van huwelijken, trouws , comerciele opdrachten, modellen en landschappen. Als ik niet aan het fotograferen ben kan je mij meestal vinden in Maarkedal tussen Ronse, Oudenaarde en Brakel, en in het hartje van de vlaamse ardennen. 

Op sociale media kan je mij ook wel tegenkomen op bv facebook en instagram. Een vind ik leuk op mijn pagina appricieer ik ten zeerste. Ook op instagram kan je mij volgen.

Naast beroepsfotograaf ben ik in mijn weinige vrije tijd ook lid van fotoclub focus Geraardsbergen waar we met gelijkgestemden hele avonden over fotografie bezig zijn en ondertussen een kriekje dringken. Daarnaast dans ik salsa, bachata, merengue en hou ik van reizen, duiken en snowboardenn. 


25-11-2022 : Charlotte en Tim beloofden elkaar eeuwige trouw op een super mooie locatie.

Domein Rotsaert 

29-10-22 : Debby En Kurt huweden op een zon overgoten dag. De huwelijksfoto's mocht ik maken in Verbeke Foudation. 

 Een dag om nooit te vergeten. Kirsten en Jonah, ik wens jullie alle geluk van de wereld toe. Het was super om jullie huwelijk van dicht te mogen meemaken, niet alleen als fotograaf maar ook als maat ;-) 

10/09/2022: Voor de koppelfoto's kozen Virginie en Rik voor foto's in de natuur van Domein De Ghellinck waar ook het wettelijk deel van hun huwelijk plaats vond. Nog eens proficiat !

03/09/2022 is een dag die Annelies en Britt nooit meer zullen vergeten. Nog eens proficiat ! Dank je wel dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn. 

02/09/2022: Heidi en geert kozen het kasteel van Poeke om hun trouwfotos te maken. Laat dat nu toevallig een van mijn favoriete locaties zijn om huwelijksfotos te maken. Zowel binnen als buiten heb je oneindig veel mogelijkheden om fotos te maken. En voor Heidi en Geert was het om de hoek. Ideaal dus... 

27/08/2022: Kjara en Andy keken al zo lang uit naar het 2e deel van hun huwelijk. Zaterdag was het eindelijk zo ver. Nog eens proficiat!

26/08/2022: Wat een feest, wat een feest... Jan en Nele hadden er niet alleen een super goeie dag uitgekozen, ze maakte het ook super gezellig in het kluisbos. Dj Benny maakte het feest helemaal af. Het was een top huwelijk in Kluisbergen. 

19/08/2022: Tanja en Kristof maakten er in Zelzate een heel leuk trouwfeest van. Het was niet alleen leuk, maar het was ook tot in de puntjes afgewerkt, de bloemen, decoratie, enz... Ook een grote dankjewel aan weddingplanner www.touchofmint.be voor de leuke en goeie samenwerking. Nog eens proficiat aan dit mooie koppel. 

15/08/2022: Tijdens de corona lockdown van een paar jaar geleden had ik plots tijd en toevallig had ik nog een hoop ijzer liggen waar ik nog niks had mee gedaan had. Samen mat ons ma, in een creatieve bui hebben we een prieeltje gemaakt om er ooit iets mee te doen voor de foto. Een Maand geleden kwam Anke en Merel langs om er iets mee te doen en gisteren kwam Paulien en Bart langs voor een testshoot met het priooltje en de ledlichtjes van op aliexpress. Had je graag ook een after wedding shoot met dit prieeltje ? 

07/08/22: Jessica & Aljosja vierden hun 5 jarig huwelijk door nog eens een fotoshoot in het gouden uur te doen. Toen we om 19.00 u aan de fonteintjes aankwamen zat de zon nog redelijk hoog maar het zag er toen al naar uit dat we een heel mooie zonsondergang zouden hebben :-)


06/08/22: Een After wedding shoot op de plaats waar je elkaar hebt leren kennen... Hoe leuk is dat niet ? Vooral als het in Zottegem is op Dance D-Vision. huwelijksfoto's op Dance D-vision is toch wel origineel. 

30/07/22: Zaterdag beloofden Leen en Laurens elkaar eeuwige trouw in Zottegem, we hadden niet alleen een mooie moto om de foto's mee ter maken maar ook nog eens een oldtimer die perfect onderhouden was. 

Neem ook zeker en vast een kijkje naar :

Camping : www.visvijvers-nukerke.be

Fire & Light artist: www.julia-art.be


Dj Benny www.djbenny.be


Handgemaakte juwelen : www.lola-et-vie.com

haar en make-up : www.hairandbeautybymallaury.be

 Maatpakken op maat : www.ateliersmalville.be24/09/2022: Een homo huwelijk fotograferen is altijd leuk, altijd veel plezier en ambiance. Nog eens proficiat Patrick en Sven.