About

Fotograaf Oost-Vlaanderen

fotograaf uit oost Vlaanderen

Lieven Vandergheynst 

Terbeke 25

9681 Maarkedal 

btw nr BE0862.951.788

Mail: info@lieven-lens.be

Tel 0475/540568


Fotografie is meer dan een beroep. Het is een manier van leven geworden. Ik ben een van de gelukkigen die van zijn hobby zijn beroep kon maken. Reeds meer dan 20 jaar gepassioneerd door licht, sluitertijden en diafragma's en alles wat met fotografie te maken heeft. Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van huwelijken, trouws , comerciele opdrachten, modellen en landschappen. Als ik niet aan het fotograferen ben kan je mij meestal vinden in Maarkedal tussen Ronse, Oudenaarde en Brakel, en in het hartje van de vlaamse ardennen. 

Op sociale media kan je mij ook wel tegenkomen op bv facebook en instagram. Een vind ik leuk op mijn pagina appricieer ik ten zeerste. Ook op instagram kan je mij volgen.

Naast beroepsfotograaf ben ik in mijn weinige vrije tijd ook lid van fotoclub focus Geraardsbergen waar we met gelijkgestemden hele avonden over fotografie bezig zijn en ondertussen een kriekje dringken. Daarnaast dans ik salsa, bachata, merengue en hou ik van reizen, duiken en snowboardenn. 


Fotoblog

25/05/2023: Dank u wel Anouk en Dennis dat ik jullie fotograaf mocht zijn op jullie mooie dag. Het was heel mooie en leuke dag. Het was heel tof samenwerken vooral omdat jullie het ook nog zagen zitten om savonds tussendoor nog wat experimentele foto's te maken. 

fotoblog trouwen

01/04/2023: Het is altijd heel leuk om nieuwe locaties te ontdekken om huwelijksfoto's te maken. Kevin en Katrijn namen mij mee naar de oude site van Tasibel voor hun huwelijksfoto's. Een heel mooie binnenlocatie in de regio van Hamme / Dendermonde. Dank je wel dat ik de fotograaf mocht zijn op jullie mooie dag. 

binnenlocatie trouwen

15/08/2022: Tijdens de corona lockdown van een paar jaar geleden had ik plots tijd en toevallig had ik nog een hoop ijzer liggen waar ik nog niks had mee gedaan had. Samen mat ons ma, in een creatieve bui hebben we een prieeltje gemaakt om er ooit iets mee te doen voor de foto. Een Maand geleden kwam Anke en Merel langs om er iets mee te doen en gisteren kwam Paulien en Bart langs voor een testshoot met het priooltje en de ledlichtjes van op aliexpress. Had je graag ook een after wedding shoot met dit prieeltje ? 

after wedding fotoshoot

17-02-2023 : Afgelopen vrijdag had ik de eer om een geweldig huwelijk te fotograferen. Het bruidspaar straalde van geluk en de liefde was voelbaar in de lucht. Het bruidspaar koos voor de Cultuurfabriek als binnenlocatie voor hun huwelijksfoto's 

binnenlocatie trouwfoto's cultuurfabriek

25-11-2022 : Charlotte en Tim beloofden elkaar eeuwige trouw op een super mooie locatie.

Domein Rotsaert 

trouwfoto's herfst

29-10-22 : Debby En Kurt huweden op een zon overgoten dag. De huwelijksfoto's mocht ik maken in Verbeke Foudation. 

huwelijksfoto's verbeke foundation

 Een dag om nooit te vergeten. Kirsten en Jonah, ik wens jullie alle geluk van de wereld toe. Het was super om jullie huwelijk van dicht te mogen meemaken, niet alleen als fotograaf maar ook als maat ;-) 

cultuurfabbriek ronse

24/09/2022: Een homo huwelijk fotograferen is altijd leuk, altijd veel plezier en ambiance. Nog eens proficiat Patrick en Sven. 

homo huwelijk

10/09/2022: Voor de koppelfoto's kozen Virginie en Rik voor foto's in de natuur van Domein De Ghellinck waar ook het wettelijk deel van hun huwelijk plaats vond. Nog eens proficiat !

huwelijksfoto's in de natuur

03/09/2022 is een dag die Annelies en Britt nooit meer zullen vergeten. Nog eens proficiat ! Dank je wel dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn. 

trouwfoto's met een bus

02/09/2022: Heidi en geert kozen het kasteel van Poeke om hun trouwfotos te maken. Laat dat nu toevallig een van mijn favoriete locaties zijn om huwelijksfotos te maken. Zowel binnen als buiten heb je oneindig veel mogelijkheden om fotos te maken. En voor Heidi en Geert was het om de hoek. Ideaal dus... 

huwelijksfoto's kasteel van poeke

27/08/2022: Kjara en Andy keken al zo lang uit naar het 2e deel van hun huwelijk. Zaterdag was het eindelijk zo ver. Nog eens proficiat!

de ververij trouwfoto's

26/08/2022: Wat een feest, wat een feest... Jan en Nele hadden er niet alleen een super goeie dag uitgekozen, ze maakte het ook super gezellig in het kluisbos. Dj Benny maakte het feest helemaal af. Het was een top huwelijk in Kluisbergen. 

huwelijksfoto's kluisbos

19/08/2022: Tanja en Kristof maakten er in Zelzate een heel leuk trouwfeest van. Het was niet alleen leuk, maar het was ook tot in de puntjes afgewerkt, de bloemen, decoratie, enz... Ook een grote dankjewel aan weddingplanner www.touchofmint.be voor de leuke en goeie samenwerking. Nog eens proficiat aan dit mooie koppel. 

leuke trouwfoto's

Op 23-02-2023 had ik de eer om als fotograaf aanwezig te zijn op een smaakevent waarbij de meest verfijnde culinaire creaties werden gepresenteerd aan een enthousiast publiek. Vanaf de moment dat ik aankwam werd ik overweldigd door de prachtige setting van de oude brouwerij en de geur van verse ingredienten.


Maar het evenement was meer dan dan alleen een culinaire ervaring waarbij mensen konden proeven. Het was ook een sociale aangelegenheid, waarbij mensen met elkaar in gesprek gingen en samen genoten van de muziek van de live band. Na de live band verzorgde DJ Benny de muziek tijdens de party.


Het was een heel leuk evenement om te fotograferen en ik hoop dat mijn foto's een goede indruk geven van de gezellige sfeer van het evenement. 

smaakevent

07/08/22: Jessica & Aljosja vierden hun 5 jarig huwelijk door nog eens een fotoshoot in het gouden uur te doen. Toen we om 19.00 u aan de fonteintjes aankwamen zat de zon nog redelijk hoog maar het zag er toen al naar uit dat we een heel mooie zonsondergang zouden hebben :-)


50 jaar huwelijk

06/08/22: Een After wedding shoot op de plaats waar je elkaar hebt leren kennen... Hoe leuk is dat niet ? Vooral als het in Zottegem is op Dance D-Vision. huwelijksfoto's op Dance D-vision is toch wel origineel. 

trouwfoto's op een festival

30/07/22: Zaterdag beloofden Leen en Laurens elkaar eeuwige trouw in Zottegem, we hadden niet alleen een mooie moto om de foto's mee ter maken maar ook nog eens een oldtimer die perfect onderhouden was.