Portfolio

Op zoek naar een fotograaf voor uw huwelijk of boudoirfoto's ? 

PORTFOLIO van trouwfotograaf

Lieven Lens

PORTFOLIO

Is een verzameling foto's die ik door de jaren heen heb opgebouwd. 

Iedere foto is door mijzelf gemaakt. 

Huwelijk

Je bent verloofd en druk bezig met de voorbereidingen van je huwelijk. Daar hoort ook de zoektocht naar naar een professionele, maar betaalbare huwelijksfotograaf bij.  Wil je graag originele trouwfoto’s die echt de sfeer van het moment en de magie van je mooiste dag weergeven? Bevalt mijn stijl van trouwfotografie jullie? Dan word ik graag jullie huwelijksfotograaf. 


Poseren is niet echt jullie ding, maar willen jullie graag mooie spontane foto's die het verhaal en de emotie van jullie mooiste dag vertellen? Laat mij je helpen. Het is mijn taak om jullie daarin te begeleiden. De foto’s moeten prachtige herinneringen worden aan jullie huwelijksdag. Daarom probeer ik steeds de liefde tussen het stralende bruidspaar, maar ook het plezier tussen vrienden en familie en – niet te vergeten – de prachtige trouwjurk mooi vast te leggen. Ik neem foto’s tijdens dienst en feest, maak leuke familiefoto’s en doe een fotoshoot van bruid en bruidegom op een mooie locatie. Ik help jullie met het poseren waar nodig zodat jullie echt schitteren op de foto’s! Als jullie dat wensen, kan de fotoshoot ook achteraf doorgaan op een unieke locatie. Zo hebben jullie trouwfoto’s die er echt uitspringen!


BOUDOIR FOTO'S

Ben je op zoek naar een originele verrassing voor je echtgenoot of een huwelijkscadeau voor je toekomstige man? Of zoek je een romantisch cadeau voor je lief, bijvoorbeeld voor valentijn? Of wil je jezelf verwennen met een unieke ervaring en mooie foto’s? Misschien wil je nog wat tijd voor jezelf voor je mama wordt? Of je bent al mama en je wil je nog eens gewoon vrouw voelen? Dan is een boudoirfotoshoot wat je zoekt! En graag ben ik dan je fotograaf van dienst!


Boudoirfoto’s zijn meer dan foto’s met je mooiste lingerie aan. Ze brengen hulde aan de vrouw die je bent: gewoon jij op je mooist, en op en top vrouwelijk! De ideale maten bezitten is niet nodig! Boudoir fotografie benadrukt net je mooiste kanten en geeft je zelfvertrouwen een boost! Ik doe er ook alles aan om je op je gemak te stellen.


Boudoirfoto’s zijn heel elegant en stijlvol. Je kunt kiezen voor sexy foto’s met een echte glamour look of net voor heel subtiele en naturelle foto’s. Een elegant hemelbed is voorzien ter plaatse en vormt de locatie van de fotoshoot. je kan zelf de make-up voorzien of iemand laten komen. 


KIDS/ ORIGINELE COMMUNIE FOTO'S

Ben je een apetrotse mama of papa van een schattige baby of peuter en wil je de mooie onschuld van deze kleine spruit laten vereeuwigen in een fotoshoot op locatie in de natuur of in de studio? Of wil je graag originele foto’s van je flinke dochter of stoere zoon die een lentefeest of communie voor de boeg heeft? Of ga je mama worden en wil je leuke foto’s van je zwangere buikje, met je partner en eventuele andere kinderen erbij? Of wil je leuke gezinsfoto’s voor aan de muur of voor de familie?


Ook voor kids, gezins- en zwangerschapsfoto’s ben ik graag je fotograaf!