Huwelijk

 Op zoek naar een FOTOGRAAF voor uw HUWELIJK / TROUW

te fotograferen?

Bekijk hieronder mijn portfolio met originele TROUWFOTOS

Als huwelijksfotograaf begrijp ik de emotie en schoonheid van de liefde tussen verloofde koppels. Mijn portfolio weerspiegelt mijn passie voor het vastleggen van de meest speciale momenten op jullie grote dag. Met oog voor detail en creativiteit leg ik de magie van jullie liefde vast in prachtige foto's die een leven lang meegaan. Laat mij jullie huwelijksfotograaf zijn en samen creëren we herinneringen die voor altijd gekoesterd zullen worden.


Een huwelijk is een moment om nooit te vergeten en de huwelijksreportage is daar een heel belangrijk onderdeel van. Alles moet kloppen. Waarbij de sfeer en de emoties van jullie huwelijksdag in originele, spontane beelden moet worden vastgelegd.

 

Om aan de wensen van ieder koppel te voldoen kan ik jullie onderstaande formules aanbieden ( alles is bespreekbaar )


 

Basis 444€ formule ( 3u aaneensluitend): 

wettelijk huwelijk, familiefoto's, fotoshoot op locatie.


Large 666€ formule ( 7u aaneensluitend):

accessoires, opmaak bruid, aanbelfoto's, suitefoto's aan de voordeur, wettelijk huwelijk, kerkelijk huwelijk of andere ceremonie, familiefoto's, fotoshoot op locatie, receptie.


XLarge 999€ formule ( 11u aaneensluitend):

kapster, visagiste, accessoires, opmaak bruid, aanbelfoto's, suitefoto's aan de voordeur, wettelijk huwelijk, kerkelijk huwelijk of andere ceremonie, familiefoto's, fotoshoot op locatie, receptie, avondfeest en openingsdans. Wanneer de fotograaf blijft tot aan de openingsdans, wordt gevraagd een maaltijd te voorzien.


XXLarge 1444€ formule ( 15u aaneensluitend):

kapster, visagiste, accessoires, opmaak bruid, aanbelfoto's, suitefoto's aan de voordeur, wettelijk huwelijk, kerkelijk huwelijk of andere ceremonie, familiefoto's, fotoshoot op locatie, receptie, avondfeest en openingsdans. Wanneer de fotograaf blijft tot aan de openingsdans, wordt gevraagd een maaltijd te voorzien.


Bij iedere formule is het mogelijk om 2 u bij te boeken aan 90€/u. let wel, per uur dat ik foto's maak heb ik ong 2u werk aan de nabewerking van de foto's... Dat is dus eigelijk 90€ voor 3u .


Iedere formule omvat : 

- Een originele huwelijksreportage.

- Alle foto's op een handgemaakte en gepersonaliseerde usb stick in hoge resolutie zonder watermerk of andere reclame.

- Een houten gepersonaliseerd kistje om de usb en de GRATIS dvd met diamontage ( met muziek naar keuze ) of gepersonaliseerde houten fotohouder + 8 foto's van 13op 13 cm in op te bergen.

- Goed weer garantie: dwz, indien het niet mogelijk is om de foto's de dag zelf te nemen door regen, maken we de foto's op een ander moment ( meer info op de overeenkomst  ).

- GEEN onvoorziene kosten nadien.

- Alle foto's in kleur en Z/W.Hoe gaat het in zijn werk als we je willen boeken als onze trouwfotograaf?

Eerst nemen jullie contact op en bekijk ik of ik nog vrij ben. Daarna maken we een afspraak om eens vrijblijvend samen aan tafel te zitten en alles eens te bespreken. Ook kan ik jullie nog een hoop voorbeeldfoto's laten zien zodat jullie zeker zijn van jullie keuze. Zo hebben jullie er een idee van hoe mijn werk er uit ziet.

We overlopen samen de overeenkomst zodat eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Als jullie nadien beslissen om samen te werken dan vraag ik jullie om de overeenkomst te ondertekenen en een voorschot te storten. op de rekening die je kan vinden op de overeenkomst. De overeenkomst in te scannen en door te mailen. Dan onderteken ik de overeenkomst ook en mail ik die terug. Vanaf dat ogenblik zet ik jullie huwelijksdatum definitief vast. Een week voor jullie huwelijk sturen jullie een draaiboek door via mail zodat ik weet waar ik moet zijn op jullie trouwdag. Let er op dat : 

  1. Het juiste adres ( voor de gps ) vermeld staat van iedere gebeurtenis. 
  2. Het juiste tijdstip. 
  3. Wat er gaat gebeuren. 

Aan de hand van jullie draaiboek weet ik welk materiaal ik dan nodig heb en waar ik moet zijn enz... 

Indien jullie hulp kunnen gebruiken voor het opstellen van het draaiboek kan je hier al een hoop tips vinden om het u gemakkelijker te maken. Zo weet je hoeveel tijd je ong moet uittrekken voor alles.


Stel dat het aan het regenen is op de moment dat we de trouwfoto's moeten maken, wat dan? 

Geen probleem. Bij iedere formule krijg je gratis goed weer garantie. Dit wil niet zeggen dat ik de zon kan meebrengen. Maar dit wil zeggen dat we de foto's nadien maken op een andere dag ( kort na het huwelijk, met jullie trouwkledij aan ) als het wel mooi weer is, zonder dat jullie daar één € meer moeten voor betalen. Een gratis afeterwedding shoot zeg maar. Maar LET OP: dit wil niet zeggen dat jullie geen plan B locatie moeten voorzien. Want het is natuurlijk leuk als je de dag zelf ook een deel trouwfoto's kan maken op een overdekte locatie. 


Hoelang duurt het voor we de foto's ontvangen ?

Doordat alle foto's bewerkt worden kan het 3 tot 12 weken duren tegen dat de foto's klaar zijn. Het hangt er een beetje van af hoe druk het is.


Dus we krijgen alle foto's op usb maar hoe zit het met het album ?

Doordat jullie alle foto's op usb krijgen, kunnen jullie besparen door zelf een album maken. Wanneer julie naar hier komen voor een vrijblijvend gesprek geef ik jullie tips waar je best rekening mee kan houden bij het maken van een album.

Als jullie geen album kunnen of willen maken, wil ik dat ook doen, maar deze zit niet in de prijs inbegrepen. Ga naar mijn prijzen en ontdek de prijs van het album.


Wij zouden graag 2 fotografen op ons huwelijk hebben, kan dat ?

Ja hoor, dat kan. Bij de Large 666€ formule komt er dan 300€ bij. Indien jullie kiezen voor de XLarge 999€ formule komt er 450€ bij. Bij de XXLarge 1444€ formule komt er 650€ bij.


Maak jij ook foto's voor de uitnodiging of huwelijksfoto's nadien ?

Ja hoor. Dat doe ik regelmatig. Vooral de fotoshoots nadien winnen aan populariteit. Soms is het gewoon te druk op de dag zelf of is jullie droomlocatie te ver weg om de foto's de dag zelf te maken. Of gewoon omdat het slecht weer is. Hou in gedachten dat indien het slecht weer is op jullie trouwdag dat we door de 'goed weer garantie' de fotoshoot van jullie trouwfoto's op een ander moment kunnen doen.Een fotoshoot nadien / after wedding shoot heeft als voordeel:

1 Dat we kunnen werken tijdens het gouden uur.

2 Je kan het trouwkleed nog eens aandoen.

3 We zijn niet meer tijdsgebonden en moet en niet meer op ons uurwerk kijken.

4 We kunnen de locatie kiezen die we maar willen want we moeten geen rekening meer houden met rijtijden of uren.


Wij zijn een beetje onwennig voor de lens, help je ons daarbij ? 

Natuurlijk help ik jullie daarmee, het is mijn taak om jullie zo goed mogelijk te helpen waar ik kan, in het maken van mooie trouwfoto's. 


Mooie locatie om de huwelijksfoto's te maken ? 

Voor een mooie huwelijksfoto heb je niet altijd een heel speciale locatie nodig. Gewoon een plekje in de natuur kan al heel mooi zijn. Het belangrijkste daarbij is dat er geen storende elementen op de achtergrond staan. Stuur gerust een mail, dan help ik jullie meezoeken achter een goeie locatie voor de trouwfoto's te maken. 


Download:  de overeenkomstPrijzen:


GRATIS diamontage voor in de dvd speler !

Diamontage van ong 15 a 20 min om samen met vrienden en familie nog eens te genieten van jullie onvergetelijke dag, met muziek naar jullie keuze of een gepersonaliseerde houtohouder met 8 foto's van 13 op 13 cm


GRATIS goed weer garantie:

Indien het door regen niet mogelijk is om de mooie trouwfoto's te maken, dan krijgen jullie van mij een gratis fotoshoot aangeboden ( bij mooi weer )


Basis 444 formule : 444€ / 3u 

mogelijkheid om 2u bij te boeken aan 90€/u.


Large 666 formule : 666€ / 7u

mogelijkheid om 2u bij te boeken aan 90€/u.

Mogelijkheid voor 2e fotograaf = 300€


XLarge 999 formule : 999 € / 11u

mogelijkheid om 2u bij te boeken aan 90€/u.

Mogelijkheid voor 2e fotograaf = 450€


XXL 1444 formule : 1444 € / 15u

mogelijkheid om 2u bij te boeken aan 90€/u.

Mogelijkheid voor 2e fotograaf = 650€


Bedankingskaartjes :

1,70€ / stuk ( 10 x 15 cm )


Fotoalbum : 325€ ( 30 x 30 cm, 66 blz )


Fotoshoot vooraf ( uitnodigingen ) of achteraf ( After wedding shoot of trash the dress ): 150€


Foto op canvas

20 x 30 cm = 23€

40 x 60 cm = 40€

60 x 90 cm = 60€

90 x 120 cm = 103€


Duidelijke en vaste prijzen, geen verrassingen nadien ! 


Download:  de overeenkomst

Gratis diamontage op dvd of een gepersonaliseerde houten fotohouder met 8 foto's van 13 op 13 cm 

Fotohouder of diamontage

Vergeet uw gratis en vrijblijvende offerte niet te vragen. Neem gerust contact op voor al uw vragen. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. 


info@lievenlens.be

 
 
 
 

Weet je niet goed hoe je moet beginnen aan uw planning ?

Tips nodig om uw Draaiboek op te stellen ?

Laat mij u helpen... klik hier...

Kan je enkele tips gebruiken voor de fotoshoot of op zoek naar mooie binnenlocaties om je foto's te maken?

Ik help u graag verder ... klik hier en laat je inspireren.

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor je aanstaande man. Denk zeker even na over een boudoirfotoshoot. Neem rustig de tijd om mijn portfolio te bekijken ... klik hier... 

Op zoek naar iemand die uw haar en make-up kan verzorgen bij u thuis ? 

www.hairandbeautybymallaury.be

Verfijnd Feesten in Ronse ? 

Salons Remington...

www.salonsremingtonhotel.be