Kids-Communie

Communie fotograaf

Op zoek naar een fotograaf voor LENTEFEEST of COMMUNIE foto's ?

Ontdek hieronder mijn portfolio...

Communie fotograaf oost vlaanderen ( en daarbuiten )

COMMUNIE FOTOS OF LENTEFEEST

OF GEWOON ZOMAAR ...


Wat kost een fotoshoot van mijn kind ?

communiekant of een gewoon zomaarshoot kost 150 € ( btw incl ) + vervoerskosten 0,30€/km ( het is ook mogelijk dat ik met jullie mee rij, daardoor bespaar je de vervoersonkosten als het grote afstanden zijn ) en daarvoor krijg je de bewerkte foto's toegezonden in grote resolutie + GRATIS ontwerp van enkele kaartjes. Wanneer broer of zus ook op de foto wil, of jullie willen ook nog enkel gezinsfoto's dan is dat in de prijs inbegrepen. 


Voor een mooie foto verplaats ik mij over heel Belgie of daarbuiten. Km's kan je zelf uitreken via google maps ( ik woon in Maarkedal ). 


Kaartjes kosten:

10 x 15 cm = 1,70€/st

10 x 20 cm = 2,10€/st


Foto's op canvas kosten :

20 cm X 30 cm = 23€

40 cm X 60 cm = 40€

60 cm X 90 cm = 60€

90 cm X 120 cm = 103€


Hoe gaat een fotoshoot juist in zijn werk ?

Je neemt contact op en we zoeken een datum. We bespreken de foto's die je graag zou willen en we zoeken een geschikte locatie in de natuur, oude gebouwen, enz.... Voor foto's die niet voor een communie of lentefeest zijn kan je ook verschillende kledij voorzien. Denk daarbij ook aan accessoires ( pop, speelgoed, enz... ). Het is altijd leuk als ze iets in hun handen hebben of met iets kunnen bezig zijn. Ook om tussendoor eens pauze te pakken. 


Stel dat het slecht weer is op de afgesproken datum, wat dan ? 

Bij slecht weer verzetten we de fotoshoot naar een andere datum. Meestal probeer ik op voorhand 2 datums te voorzien, een back-up datum zeg maar.


Hoeveel tijd moet ik rekenen voor een fotoshoot ?

Daar kan ik moeilijk een juiste uur op kleven. Ga er van uit dat het minstens 1 u kan duren en max 3 u. Ook naargelang het geduld van uw zoon of dochter. 


Hoe krijg ik de foto's ?

Je krijgt de foto's digitaal toegezonden via wetransfer, op een dvd of een usb. Wat het eenvoudigste is voor jou.


Kan jij ook kaartjes ontwerpen ? 

Ja hoor, Je krijgt er GRATIS een paar ontwerpen bij als je dat wil zonder verplichting om die bij mij af te laten drukken. Je mag er mee doen wat je wil.


Waarop let ik bij de zoektocht naar een mooie locatie?

Een goeie locatie voor de foto's is een zonder drukke achtergrond. Probeer er op te letten dat er niet te veel veel huizen, andere gebouwen, auto's, vuilnisbakken enz op de achtergrond staan. Alles hangt er ook een beetje van af welke foto's jullie graag zien. 


Golden hour

Het gouden uur is het favoriete tijdstip van alle fotografen. Dat is het uur voor zonsondergang.

In de mate van het mogelijke probeer ik steeds in dat uur te werken. Meestal spreek ik een beetje vroeger af zodat uw zoon of dochter de tijd heeft om mij een beetje te leren kennen en een beetje aan de lens kan wennen. 

Fotos die gemaakt zijn in het gouden uur krijgen bij een mooie zonsondergang mooie, zachte, warme tinten in de foto die de foto's een mooie sfeer doen weergeven en anders dan anders zijn. 


Enkele tips:

  1. Neem een dekentje, doekje of een stuk stof mee om hem/haar eens te laten zitten zonder dat hun kledij vuil komt.
  2. Maak ze voor de fotoshoot niet bang door te zeggen dat ze moeten braaf zijn en dat ik een kwade of vieze fotograaf ben. Zo heb ik al een paar kinderen gehad die begonnen te wenen. 
  3. Laat uw kind ongedwongen zijn eigen zijn. laat hem/haar spelen. Begin vooral niet te roepen dat hij/zij moet lachen want dat werkt meestal net andersom. 
  4. Soms komen ze net iets meer los als de mama of papa net uit het zicht staat maar nog steeds aanwezig is. Misschien iets om rekening mee te houden als je merkt dat hij of zij te gespannen is. 


Aarzel niet om contact op te nemen en de fotoshoot te bespreken of een vrijblijvende offerte te vragen. 

 
 
 
 

Vergeet uw gratis en vrijblijvende offerte niet te vragen. Neem gerust contact op voor al uw vragen.

Tip: Baby en kinderkledij uit kluisbergen.

www.coccinellakluisbergen.be

Communie fotograaf Lieven helpt u graag verder !